Pamem

Consorci Sanitat Barcelona

Cercador

<< Totes les notíciesNotícies

03/08/2017

Procés d'integració del PAMEM al Catsalut

L’Ajuntament i la Generalitat han signat el conveni d’integració de les persones usuàries amb cobertura sanitària PAMEM a la de CatSalut. Per tant, com us vam informar, amb aquest tràmit, l’acord ara ja és del tot vigent. Recordeu que va ser aprovat pel Consell Plenari de l’Ajuntament el 30 de juny.
 

Això implica que a partir d’aquest moment s’inicia el procés de traspàs i cal tenir en compte que:
 

 • Durant aquest mes d’agost rebreu al vostre domicili una carta amb l’adreça del centre d’atenció primària (CAP) que us correspon per domicili. Posteriorment, a partir del mes de setembre, rebreu una altra carta amb la nova targeta sanitària individual (TSI) i les dels vostres beneficiaris, si en teniu. Si la persona beneficiària és pensionista, la seva targeta de CatSalut s’actualitzarà automàticament.
   
 • De totes maneres, des del 7 d’agost ja us podreu dirigir a la Unitat d’Atenció Ciutadana del CAP que us correspon o del que escolliu i sol•licitar l’assignació del metge o metgessa i de l’infermer o infermera. També podreu ser atesos per motius d’urgència a qualsevol CAP o hospital públic de Catalunya presentant la targeta sanitària CatSalut, si ja la teniu, o el vostre DNI.

Us recordem que encara que hagueu fet els tràmits del traspàs:

 • Els professionals del PAMEM continuaran visitant fins al 30 de setembre. A més, després d’aquesta data, el Servei d’Atenció a l’Usuari i el de Podologia continuaran oberts als antics afiliats/des del PAMEM. Quant al Servei de Psicologia, continuarà obert als usuaris que estava atenent fins que es pugui organitzar el traspàs a un servei d’igual intensitat.
   
 • Si marxeu fora de Catalunya, els vostres desplaçaments continuaran coberts pel PAMEM fins al 30 de setembre (Universal Asistencia 902 196 168 a la resta de l’Estat i +34 93 495 51 08 des de l’estranger). A partir de l'1 d'octubre, la vostra TSI us donarà cobertura a tot el territori espanyol i per a viatges a l'estranger, podreu sol•licitar a l'INSS la Targeta Sanitària Europea.


Podeu sol•licitar més informació i resoldre dubtes o problemes a:

 • Atenció a l'Usuari de PAMEM. Viladomat 127, baixos. 93 325 95 00 [email protected]
   
 • Atenció al Ciutadà CatSalut - Regió Sanitària de Barcelona. 93 551 57 00. [email protected].
   
 • 061 CatSalut Respon.
En els enllaços relacionats trobareu un arxiu amb les respostes a les preguntes més freqüents que us poden sorgir sobre el procès d'integració al CatSalut.


 

Enllaços relacionats